Film

Teater

Profil billeder

At være skuespiller

At være skuespiller for mig er en livsstil. Det er ikke noget man lægger på hylden når man kommer hjem eller er til stede i det offentlige rum. Det følger dig dag og nat. Man observere, man reflektere, man er tilstede. 

At være skuespiller kræver mod, indsigt og viljestyrke. Du skal være villig til at ofre alt.

At være skuespiller er ikke for alle. Du har ikke nødvendigvis økonomisk tryghed, og du ved ikke nødvendigvis hvad du skal lave om et halvt år. Det skal du kunne rumme, og befinde dig godt i.

At være skuespiller er noget man gør fordi man ikke kan lade være.

En skuespillers ansvar

Jeg ser det som min pligt som skuespiller at formidle et stof eller en historie på bedste vis. Min opgave er at genspejle virkeligheden så troværdig som muligt, uanset hvor absurd den måtte forekomme. For først efter at man som beskuer kan forholde sig til det man ser, kan man begynde at reflektere over egen måder at gøre tingene på. Jeg skal som skuespiller gøre mit arbejde så godt at beskueren kan se sig selv i det.

 

 

 

Mig som skuespiller

Jeg har som skuespiller medvirket i omtrent 60 film produktioner og en 30-40 teater opsætninger på både mindre og større lokationer, og jeg vil for altid forblive ydmyg over for mit fag. Jeg føler mig priviligeret over at have fået muligheden for at udleve min drøm. Jeg møder dagligt ildsjæle, kreative, opfindsommme og inspirerende mennesker der gerne vil gøre en forskel. Jeg lader mig inspirere af dem alle og forsøger på vejen at tage så meget med mig som muligt.

 

"You don´t become succesfull untill you are willing to be your true self"

 

Leonardo De Caprio
Progress

The legendary Cellist Pablo Casals was asked why he continued to practice at the age of 90. "Because i´m making progress", he replied.

 

Pablo Casals